- Szycy
- 12 sierpnia 2026 03:07 UTC
- Autor
- kamo
- Pochęt się
- bf46386
Obaj anulują działania - własne miejsce członka i plan menedżera grupy - teraz pytają Najpierw, nazwanie okładki daty, a dla grupy, a dla grupy, ile osób zachowa swoje Do tego czasu miejsca. Oczywiście nie wspólne ConfirmationDialog. To wymaga pisania DESTROY, DELETE, REMOVE lub ERASE przed jego przyciskiem, który jest odpowiedni dla Nieodwracalne skreślenia, do których został zbudowany. Anulowanie nie jest ani nieodwracalne, ani destrukcyjne: żadne dane nie są utracone, dostęp trwa do końca płatnego okresu, oraz Możesz zapisać się ponownie, kiedy tylko chcesz. Peuntlet typu-the-word przed Zatrzymanie płatności jest tarciem na jedną akcję, którą klient jest jednoznacznie Prawo do łatwego ujęcia. Żaden z nich nie mówi "Anuluj". W oknie dialogowym o anulowaniu to słowo oznacza oba "Porzuć to okno dialogowe" i "ulepsz moją subskrypcję" i nie można ich rzetelnie odczytać jako Albo, więc oba przyciski nazywają swój wynik: "Zachowaj mój plan" i "Stop future Płatności".