Tylko wymagana rola dla każdego, a nie administratora - Zmiana ze sprawdzeniaAllowDelete na specjalnie sprawdzający tytuł "Everyone" - oznacza, że AllowDelete oznacza, że rola nie może zostać usunięta z systemu (takra ról w zakresie bezpieczeństywnych) - Ale tylko rola każdego powinna być wymagana w przypadku stowarzyszeń działów / stanowisk pracy - Administrator może być teraz opcjonalnie powiązany z działami i tytułami pracy - Utrzymuje wszystkich jako wymagane i niemodyfikowane

Fixkamo-internal
Szycy
16 października 2025 02:31 UTC
Autor
snadjafinia
Pochęt się
43b2977
Wszystkie zmiany

Jak to, co widzisz żeglugę?

Każda z tych aktualizacji automatycznie ląduje w miejscu pracy. Zacznij za darmo i obserwuj, jak rośnie tydzień po tygodniu.

Start Free ForeverZobacz ceny