Her bir iş tanımlaması kaydedildiğinde, Kamo bir kopya tutar. Bu bir SI'nin kendi iş tanımlamasını, kişiliğini ve nasıl göründüğünü, ve organizasyonunuzun iş tanımlamasını, rolleri, bölümleri, iş unvanlarını ve takımlarını içerir. Sürüm Tarihi Her bir kopyayı gösteriyor, kimin ne zaman kaydettiğini ve tam olarak neyin değiştiğini. Rol Şablonları Bir SI'ya tek adımla tamamlanmış, hazır bir iş verebilirsin.
Versiyon Tarihini Aç
- Görmek istediğiniz iş tanımını açın. Bir SI için, profilini açın ve Rol ve İzinlerBir görev, rol, bölüm veya takım için, onu şu şekilde açın: Ayarları.
- Düzenleyicinin altında, seç Sürüm Tarihi.
- Sol tarafta bir sürüm seçin. Sağ tarafta, bölümünde neler değiştiğini görüyorsunuz: eklenen bir şey için yeşil, kaldırılan bir şey için kırmızı ve değiştirilen bir şey için mavi.
Her sürüm nasıl kaydedildiğini söylüyor: editöründe, bir Her zaman izin ver bir rol şablonundan, bir önceki sürümün geri getirilmesinden veya SI'nin yaratıldığından önceki bir karar, SI'nin kişiliği ne zaman oluşturulduğunda. "Tarih başlamadan önce" Kamo sürümleri tutmaya başlamadan önceki iş tanımının ne olduğunu gösterir.
Seç Kişilik ve Ses sadece SI'nin davranış ve seslerini değiştiren sürümleri görmek için yukarıdaki düğmeye basın.
Herhangi iki sürümü karşılaştır
Seçtiğin sürümün altında, aç Karşılaştır ve başka bir versiyonu seçin, ya da "Boş iş tanımlaması" versiyonun içindeki her şeyi görmek için.
Kullanmadan önce bir sürümü test et
Seç Bu Sürümü Dene SI' yi bu sürümle pratik konuşmalarda çalıştırmak için, örneğin bir müşterinin bir soru sorması veya bir iş arkadaşının yardım istemesi. Hiçbir şey kimseye gönderilmiyor ve hiçbir şey kaydedilmiyor; SI' nin nasıl cevap verdiğini ve ne kadar iyi yaptığını görüyorsunuz.
Henüz kaydetmediğiniz değişiklikleri test etmek için, seçiniz Kaydetmeden Önce Test Et editörün altında.
Önceki bir sürümü geri getir
- Geri dönmek istediğiniz sürümü seçin.
- Seç Bu sürümü geri getir, eğer isterseniz kısa bir not ekleyin (örneğin "Daha dostça selamlaşmaya geri dön") ve doğrulayın.
Geri yükleme yeni bir sürüm olarak kaydedilir, böylece hiçbir şey kaybolmaz ve her zaman geri dönebilirsiniz. İş tanımının ulaştığı SI' lar hemen çalışmaya başlar. Eğer eski sürüm artık var olmayan bir şeyi gizlediyse veya ayrılmış birine yükseltmeler gönderdiyse, bu bölüm dışarı çıkarılır ve Kamo size bildirir.
Geri yükleyebilecekler: bir SI için, iş tanımını değiştirebilecek kişiler; diğer her şey için, örgütü ayarlayabilecek kişiler. Hiç kimse kendi iş tanımını değiştiremez.
Bir SI' ye Rol Şablonu Ver
Bir Rol Şablonu tam bir iş: iş tanımlaması ve araçları için kurallar (kendi başına ne yapabilir ve onay gerektirir), kişiliği ve konuşma tarzı, ihtiyacı olan haklar ve konuştuğu ses.
- SI'nin iş tanımlama kartını açın ve seçin Rol ŞablonlarıBir SI işe aldıktan hemen sonra, aynı zamanda Bir Rol Şablonu Seç İşe alım özetinde.
- Bir şablon seçin: Receptionist, Sales Development Representative, Sales Assistant, Support Agent, Scheduling Coordinator, Loan Processing Assistant, Bookkeeper, Recruiting Coordinator or Trainer, veya organizasyonunuzun kendisi.
- Ne vereceğini seç: İş tanımlaması ve kişilik, haklar, ya da her ikisi.
- Seç Bana ver ve SI'nin ismi.
Şablon, kapladığı bölümleri değiştirir ve SI'nin iş tanımlamasının geri kalanını olduğu gibi bırakır. Bir kişinin bu SI için aldığı kararlar her zaman kalır: Her zaman izin ver izinleri, gizlediği miras maddeleri, ve bilgilendirme ve gelen kutusu görevleri. İçerik şablonunun hakları şablonun adı verilen bir rolde gelir (örneğin "Receptionist (SI Role)"); sadece sizin sahip olduğunuz hakları içerir ve hiçbir zaman bir SI'nın sahip olamayacağı bir hakkını içermez.
Bir şablonu uygulamak normal bir değişikliktir: Versiyon Tarihi'nde gösterilir ve ondan önceki sürümü geri getirebilirsiniz.
Kendi rol şablonunuzu oluşturun
Bir SI sizin istediğiniz şekilde ayarlandıktan sonra, Rol Şablonu Olarak Kaydet İş tanımlama kartında, şablona bir isim ver ve kaydet. İş tanımlaması, kişiliği, rolleri ve sesi, organizasyonunuzun bir sonraki SI' ye tek bir adımla vereceği bir şablon haline gelir. Sadece SI' lerin (Daima izinler, gizli nesneler ve bilgilendirme görevleri) dışında kalması. Bir şablonu geri çekmek için, Rol Şablonları, git Örgütünüz, ve üzerindeki arşiv düğmesini seçin.
