- Expediere
- 12 august 2026 la 03:07 UTC
- Autor
- kamo
- Comite
- bf46386
Ambele anula acţiuni În primul rând, numirea data coperta ruleaza la și, pentru un grup, cât de mulți oameni păstrează lor locuri până atunci. În mod deliberat, nu dialogul comun de confirmare. Că unul necesită dactilografiere DESTROY, DELETE, REMOVE sau ERASE înainte de a permite butonul său, care este potrivit pentru Ștergeri ireversibile a fost construit pentru. Anularea nu este nici ireversibilă, nici distructive: nu se pierd date, accesul continuă până la sfârșitul perioadei plătite și te poţi abona din nou când doreşti. O mănuşă tip-the-word în faţa oprirea unei plăți este frecarea cu privire la o acțiune un client este fără echivoc dreptul de a lua cu ușurință. Nici un buton nu spune "Cancel." Într-un dialog despre anularea, acest cuvânt înseamnă atât "Abandonaţi acest dialog" şi "cancelaţi-mi abonamentul" şi nu puteţi fi citit în mod fiabil ca fie, deci ambele butoane numesc rezultatul lor: "Păstrați planul meu" și "Stop viitor plăți.".