Revoca un membru realocat RingCentral sign-in, nu uita doar

FixVOIPService
Expediere
5 septembrie 2026 la 06:34 UTC
Autor
Kamo
Comite
18fd4e5

Offboarding șters rândul credibil al membrului atunci când au fost mutate de pe un telefon Server. Asta a fost toata treaba in timp ce acreditarea putea fi doar un JWT Kamo Nu poate revoca unul dintre acestea oricum, se face în propria consolă RingCentral lui. A jetonul de reîmprospătare este diferit: un kamo uită doar rămâne în direct la RingCentral pentru întreaga sa viaţă, şi nimeni în afară de membru n-ar vedea-o. Trasee offboarding prin aceeași cale de deconectare butonul cardului folosește, care revocă înainte de ștergere. Păzit pe vechiul caz încă există și încă Fiind RingCentral, și simplu șterge rămâne în spatele ei astfel încât un rând este scăzut chiar atunci când nu mai este nimic împotriva căruia să se revoce.

Toate modificările

Ca ceea ce vezi de transport maritim?

Fiecare dintre aceste actualizări aterizează automat în spațiul de lucru. Începe gratuit și urmăriți-l crească săptămână după săptămână.

Pornește gratuit pentru totdeaunaVezi prețurile