Kamo poate construi un site de marketing pentru afacerea dvs.: un site modern cu numele dvs., povestea dvs. și serviciile dvs., făcut pentru a vă aduce noi clienți.În timp ce este construit și până când îl publicați, numai dvs. și persoanele pe care le alegeți îl puteți vedea - în KamoUniverse, în {2}, în {3}, în {4}, în {5}, în {6}, în {7}, în {8}, în {9}, în {10}, în {11}, în {12}, în {13}, în {14}, în {15}, în {16}, în {17}, în {18}, în {19}, în {20}, în {21}, în {22}, în {23 Gestionați site-ul de marketing.
Unde se găsește
Gestionați site-ul de marketing se află în bara din partea de sus a KamoUniverse, lângă Configurare rapidăProprietarul organizației îl vede întotdeauna. Oricine altcineva îl poate vedea numai atunci când proprietarul le-a dat permisiunea Gestionați site-ul de marketing Permisiune.
Dacă organizația dvs. nu are încă un Kamo site web, proprietarul vede Obține un site web Acesta explică ce este inclus și vă permite să cereți Kamo să construiască unul. Cererea nu costă nimic: Kamo construiește mai întâi site-ul web și îl vedeți înainte de a plăti nimic.
Uită-te la site-ul tău
În cazul în care: Previzualizare Această filă afișează site-ul dvs., în mod privat, umplând întreaga pagină. Faceți clic în jurul acestuia la fel ca un vizitator; fiecare pagină și link funcționează.
În partea de sus a paginii se află trei butoane:
- Reîmprospătare — reîncarcă site-ul web, folosind-o după ce o modificare pe care ai solicitat-o a fost finalizată.
- Cere o schimbare — spuneți lui Kamo ce ați dori să schimbați Solicitați o modificare a site-ului dvs.
- Deschide pe tot ecranul — deschideți site-ul în propria filă de browser, unde îl puteți încerca și la dimensiunea telefonului sau a tabletei, făcând fereastra mai îngustă.
Nimeni altcineva nu vă poate vedea site-ul web până când nu îl publicați.Vizualizarea privată rămâne deschisă atât timp cât pagina este deschisă.
Ce înseamnă starea din partea de sus
Pe partea de sus Modificări, Publică și Domeniul În tab-uri, o mică etichetă în partea de sus spune unde se află site-ul dvs.:
- Previzualizare privată Vizitatorii care vă vizitează adresa văd un anunț care vă anunță că adresa dvs. este disponibilă În curând » Pagina.
- Nivel — site-ul dvs. este publicat și oricine îl poate vizita.
- Perioada de grație — abonamentul tău s-a încheiat, iar site-ul tău rămâne public până la data indicată, astfel încât să-l poți recupera.
- Deconectat — perioada de grație a expirat. Vizitatorii văd o În curând » Crearea unei pagini cu numele si logo-ul dvs. Publicarea din nou aduce site-ul înapoi.
- În pauză — Kamo a întrerupt site-ul web. Vizitatorii văd următoarele În curând » Contactați Kamo dacă nu vă așteptați la acest lucru.
Descărcați site-ul dvs
După efectuarea primei plăți, Descărcați sursa În partea de sus a paginii, veți vedea un buton care vă oferă o copie a site-ului dvs., pe care o puteți păstra sau o puteți muta în altă parte.
