{"root": {"type": "vers", "face": 0, "text": Bağlantınız düşerse, sayfa yeniden bir fark ve yeni bildirim özgeçmişi bir kez daha ortaya çıkıyor - çevrimdışı olarak hiçbir şey kaybedilmiyor, çünkü tarih bir sunucunun başlığı altında, "textStyle" değil, "type": "text", "style": "", "detail": 0, "format": 0, "vers": 1}
İlgili makaleler
Bu soruya yakın olan diğer kılavuzlar.
Bildirim Merkezi
Üst navigasyon çubuğundaki çan simgesi en son bildirimlerinizden bir popover açıyor; Tam Bildirimler sayfası (/tahrifler) başka her şey için nereye gittiğiniz yerdir - tarih boyunca, filtre ve hareket edebilirsiniz. Bu…
Yolculuğunuzu nasıl özelleştirin
Hangi nav seçenekleri yan barına vs. your top bar (veya ne), onları yeniden sipariş edin ve yan barınızın nasıl davrandığını yapın. Adım Adım Adım Adım Adım Adım Adım Adım Adım Adım Adım Adım 1. Ayarlara gidin → Kişisel…
Navigation Layoutoutoutout
Menü, yeniden ayarlamanız için sizindir. Başlarda yaşarsanız ve asla açık ticaret yapmazsanız, önce liderlik yapın ve bu şekilde ticaret yapın. Burada ne bulacaksınız Yolculuğunuzu nasıl özelleştirin - yeniden sipariş…