Până când publicați site-ul, acesta este privat: doar dvs. și persoanele pe care le alegeți îl puteți vedea. Publicarea începe Site web de marketing Site-ul tău web devine public imediat ce prima plată este efectuată.
Cât costă
Prima plată este $5,000: o taxă unică de instalare de $ 4,950 plus prima lună. După aceea este $50 pe lună. Sumele exacte sunt afișate pe factură Publică tab.
Ce este inclus
- Solicitări de modificare nelimitate — cereți câte modificări doriți, în orice moment.
- Găzduire și întreținere — Kamo vă menține site-ul web funcțional, rapid și actualizat.
- O conexiune sigură — site-ul dvs. este servit printr-o conexiune securizată, cu lacăt.
- Conduce direct la Kamo — persoanele care completează un formular pe site-ul dvs. ajung în KamoUniverse ca clienți potențiali.
- Agentul dvs. SI pe chat-ul site-ului — SI-ul dumneavoastră răspunde la întrebările vizitatorilor de pe site în locul dumneavoastră.
- Codul sursă este al tău — după prima plată puteți descărca site-ul dvs. în orice moment.
- 60 de zile de grație — dacă anulați vreodată, site-ul dvs. rămâne online timp de 60 de zile după ultima lună plătită.
Publică
- Deschide Gestionați site-ul de marketing Și alegeți Publică (Este acolo doar atâta timp cât site-ul nu a fost plătit.)
- Alegeți modul de plată:
- Card — cardul dvs. salvat este ales pentru dvs.; puteți adăuga altul.
- Cont bancar deschis — plătiți direct din contul dvs. bancar. Conectați-l o singură dată (Stripe verifică dacă este al dvs., fie prin conectarea la banca dvs., fie prin două mici depuneri de testare). O plată bancară este luată în considerare după ce banca dvs. o aprobă, de obicei în câteva zile lucrătoare, iar site-ul dvs. este lansat.
- Selectează Plătește și publică.
Dacă nu sunteți persoana care gestionează facturarea organizației, întrebați-o sau selectați Trimite-mi o factură și Kamo va trimite unul.
Când plata trece, pagina sărbătorește cu tine și arată pasul următor: Afișează-ți site-ul la propria adresă.
Dacă nu mai plătești
Dacă abonamentul tău expiră, site-ul tău va rămâne public timp de 60 de zile, astfel încât să poți să-l recuperezi, după care vizitatorii vor vedea o notificare prin e-mail În curând » Până când publicați din nou.
